Отборът на Левски приема Черно море в мач от плейофите на efbet Лига. След края на редовния сезон двата тима попаднаха в Група А на втората осмица за разпределение на местата от 7-мо до 10-то място.

Срещата е тази вечер от 20 часа на стадион „Георги Аспарухов” и може да я наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg пък ще проследим срещата на живо минута по минута.

Тимът на Черно море води убедително във временното класиране, но евентуален успех на Левски днес би завързал борбата за седмото място изключително много.

Варненци са с актив от 41 точки и в момента заемат седмата позиция, която гарантира участие в баража за европейска квота. Левски пък е девети с 34 пункта и двубоят се явява последен шанс за „сините” да запазят шансове за седмото място.

Левски започна добре прейофната фаза и успя да запише две победи от два мача – над Царско село и Ботев Пловдив. Футболистите на Илиан Илиев обаче също се намират в добър момент. Черно море няма загуба в последните си осем мача. Гостите ще бъдат без капитана си Даниел Димов, който е контузен, и Цветомир Генов, който пък е наказан.