Треньорът на вратарите на Левски Армен Амбарцумян е натоварен със задачата да намери нов вратар за сините и никой няма да се бърка в избора му, твърдят от „Герена“.
Според запознати с плановете на спортния щаб скаутското звено, начело с Богдан Патрашку, досега не е получавало задачи да следи вратари в чужбина. Амбарцумян искал да привлече вратар от българското първенство, тъй като познава добре качествата на играещите на този пост у нас, пише „Тема спорт“. През лятото асистентът на Хубчев е разпитвал за стража на Локо Пловдив Мартин Луков, но той е бил вариант, при положение че не се получат нещата с Милан Миятович.

С оглед възхода на Локо Пловдив този сезон, сега едва ли от „Лаута“ ще бъдат склонни да преговарят с Левски – двата тима са конкуренти за второто място в първенството. От „Герена“ ще изчакат как ще се развият преговорите с Николай Михайлов за разтрогване на договора му. Ники не е съгласен със статута си на резерва и въпреки че получава отлична заплата, иска да отиде в клуб, където ще играе редовно, за да си върне и титулярното място в националния отбор. Той и сега получава повиквателни, нищо че търка пейката на „Герена“.

Едва след като Левски и Михайлов се разберат за начина на раздяла, треньорът на вратарите Амбарцумян ще посочи вратар от българското първенство, който да бъде конкуренция на Миятович.