Ръководството на Левски ще стартира преговори с трима българи за удължаването на договорите им. Сред приоритетите са Пламен Андреев, Илиян Стефанов и Марин Петков. На триото контрактите изтичат през лятото на 2024 година и от "Герена" искат да ги обвържат за по-дълго.

18-годишният страж се превърна в №1 под рамката и сините виждат инвестиция в бъдещето. Той е с 21 мача без допуснат гол през кампанията. В момента Стефанов и Петков в повечето време се задържат на резервната скамейка, но за тях се отнася същото, както за Андреев. Първият се превърна на два пъти в герой за Левски в дербитата с ЦСКА донесе успеха с 1:0 във финала за Sesame Купа на България и вкара едно попадение при успеха с 2:0 през есента на този сезон.

През сезона той бе измъчван от контузия и изигра 27 двубоя във всички турнири, в които отбеляза три гола. 19-годишният Петков има на сметката си 37 мача и четири попадения.

Очаква се преговори да има и с Жереми Петрис, който също е с контракт до края на следващия сезон.

С договор до лятото на 2024 година е и халфът Андриан Краев, но към него има интерес от няколко клуба и нищо чудно да се стигне до трансфер.