Левски ще изиграе последната си контрола по време на зимната си подготовка срещу Септември София. Двубоят на терен №2 на стадион „Георги Аспарухов" стартира в 14:00 часа, а на Gong.bg ще проследим най-интересните моменти от него.


Това ще бъде генерална репетиция за водения от Станимир Стоилов отбор преди подновяването на шампионата в efbet Лига. По време на лагера си в Дубай Левски изигра шест приятелски срещи. В тях „сините“ записаха 4 победи и две загуби, едната от които бе прекъсната в началото на второто полувреме.

Станимир Стоилов вече разкри състава, на който ще разчита за контролата. Левски подновява първенството срещу Черно море на 11-и февруари. Септември София пък приема Арда ден по-късно. ю

Възпитаниците на Светослав Петров допуснаха тежко поражение в последната си контрола в Турция. Столичани загубиха с 0:5 от украинския Кривбас Кривий Рог.

Съставът на "сините" за двубоя:

Левски: 13. Михайлов, 5. Ван дер Каап, 50. Димитров, 22. Галчев, 6. Цунами, 20. Чандъров, 8. Краев, 14. Стефанов, 17. Уелтон, 18. Роналдо, 9. Рикардиньо;