Отборът на Левски излиза в третата си контрола по време на подготвителния лагер в Турция. „Сините” се изправят срещу словенския Марибор, а двубоят стартира в точно в 18:00 часа и ще имате възможност да го наблюдавате в пряко предаване в ефира на DIEMA SPORT 2, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

В Gong.bg ще проследим развитието на мача на живо, а в сайта ни може да намерите видео с всеки гол и всяка интересна ситуация от контролата.

LAP.bg
42 снимки

В първите си два мача на турска земя Левски направи две равенства, съответно с Гурник Забже и чешкия Бохемианс. И двата двубоя завършиха при резултат 1:1.

Очаква се неофициален дебют със синята фланелка да направи новото попълнение Филип Кръстев, който за момента е и последният нов футболист в лагера на столичани.

Ръководството на Левски за пореден път пусна в продажба колекционерски билети, с които феновете на тима имат нова възможност да покажат своята безрезервна подкрепа към тима.

Двубоят на Левски с Марибор ще бъде наблюдаван от собственика на тима Наско Сираков. Той и съпругата му Илиана Раева заминаха за южната ни съседка още вчера и днес ще присъстват на мача.