Ръководството на Левски си постави нова цел, която ще спомогне за спасяването на клуба. „Сините” обявиха пред феновете си, че искат да разпродадат целия капацитет на стадион „Георги Аспарухов” за рождения ден на клуба. Ако целта бъде изпълнена, то в касата на клуба ще влязат над 200 хил. лева.

„Битката за "Левски" продължава въпреки всички перипетии, които съдбата изправя пред нас. Трудностите са преходни, но гордостта от постигнатото остава завинаги. Горе главите! Истинското гласуване е по всички канали на дарителската кампания!

Изказваме своята благодарност на големите „сини сърца“ Валери Божинов, Димитър Иванков, Роман Прохазка, Асен Букарев и Славиша Стоянович, които се включиха в дарителската кампания в помощ на клуба.

Целта от 10,000 билета за 106 годишнината на Левски е вече отдавна в историята. Новата цел е напълно разпродаден стадион - нещо, което само левскарите могат да постигнат!

Напълно разпродаден стадион означава нетни приходи на стойност над 215,000 лева! А първенството и мачовете за купата на България дори не са подновени... Сметките оставяме на вас”, написаха в официалната си страница във Фейсбук.