Черно море приема Левски на стадион "Тича" в мач от 23-ия кръг на efbet Лига. Двубоят във Варна стартира в 19:45 часа и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT, както и на оналйн платформата PLAY DIEMA XTRA. Gong.bg ще проследи всичко най-интересно от двубоя.

"Сините" пристигат с много трудности във Варна. Столичани ще бъдат без треньора си Славиша Стоянович, който се възстановява от заразяване с коронавирус. Аут поради контузии са централните защитници Начо Монсалве и Ребин Сулака. Здравко Димиров също не е възстановен. Отборът ще бъде воден от Живко Миланов, който вече влиза в тази роля при загубата от Лудогорец с 0:1. 

Добрата новина за "сините" е, че Фейсал Рерас е възстановен от контузията в коляното и отпътува за морската столица и се очаква да започне от първата минута на левия бек. В центъра на защитата ще са Живко Атанасов и Георги Александров, а вдясно ще играе Михайлович. В халфовата линия ще действат Даске, Райнов и Юруков, а по фланговете ще връхлитат Марин и Мартин Петкови. Атаката ще води Билал Бари. 

На теория варненци са фаворити, а и успехът ще има по-висока цена за тях заради възможността да попаднат в първата шестица. Левски обаче е доказвал, че не е лесен съперник независимо от моментното си състояние.