Ръководството на Левски продължава разговорите с феновете на „сините“ относно сдружението, което да помогне за издръжката на клуба и да има право на глас при вземането на важни решения, обявиха столичани днес. Предстоящата среща ще бъде в Сливен на 12 декември (неделя). Феновете ще имат възможност да подновят или закупят своите членски карти.
 
Ето какво написаха от Левски на официалната си страница във Фейсбук:
 
"Уважаеми привърженици,
 
В неделя, 12 декември „ПФК Левски“ съвместно с фенклуб „Blue Lads Sliven“ организират левскарска среща в града!
 
В 11:00 часа на площад „Васил Левски“ ще бъде отворен мобилният фен магазин. Освен официалната екипировка на любимия тим, ще може да бъдат намерени голяма част от артикулите от колекцията „Никой освен нас самите“, еднолистният, работният и джобният календар за 2022 година и още много други. Привържениците на „Левски“ ще имат възможност да подновят своите членски карти за 2022 година или да закупят такива.
 
В 13:00 часа в залата на „Военен клуб“ Сливен мажоритарният собственик на „ПФК Левски“ Наско Сираков, старши треньорът Станимир Стоилов, изпълнителният директор на клуба Ивайло Ивков и председателят на Управителния съвет Даниел Боримиров ще обсъдят проекта „Левски на левскарите“ с привържениците от Сливен и региона, и ще разговарят по актуални теми относно състоянието и бъдещето на клуба."