Сдружението "Левски на Левскарите" преведе сумата от 100 000 лева по сметката на Левски. Това беше обявено от официалната Фейсбук страница на "сините", както и от страницата на самото сдружение. В съобщението се споменава, че надеждата е плащанията тепърва да предстоят, за да може столичният гранд да си стъпи на краката, финансово. 

Публикуваме цялото съобщение без редакторска намеса:

Сдружение "Левски на Левскарите" преведе сумата от 100 000 лева по сметката на ПФК Левски.

Това е само първият от много траншове, които сдружението планира да преведе. Финансовата подкрепа за клуба от страна на организацията е благодарение само и единствено на нейните членове и платения от тях членски внос.

Надяваме се заедно да продължим да доказваме, че феновете можем да бъдем надежден и редовен източник на приходи за клуба.

Насърчаваме левскарите да продължават да помагат всячески на Левски. Възможностите са много - чрез записване в сдружението, чрез закупуване на абонаментни карти, билети и артикули, или пък чрез директни дарения по сметката на клуба.

Борбата за свободен и независим Левски е обща за всички левскари, а просперитетът на Левски безусловно стои над всичко и всеки.