Ръководството на Левски се похвали с ново партньорство. От днес "сините" ще си партнират с центрове за гуми "Диана". Притежателите на членски карти пък ще имат специални привилегии, ако се възползват от услугите на въпросната компания. В клубната каса ще влизат 4% от крайната продажна цена на всяка сделка.
 
Ето и цялото съобщение в сайта на "сините":
 
"Левскари,
 
„ПФК Левски“ сключи партньорство с Центрове за Гуми „Диана“. В тази връзка всеки привърженик, който е притежател на членска карта получава 33% отстъпка от базовата цена при покупка на гуми в офисите на компанията. Кампанията не може да се комбинира с други промоции, отстъпки или намаления на цените.
Притежателите на картата също получават 25% отстъпка от базовата цена на следните услуги за леки, бусови и джипове гуми:
 
• Монтаж, демонтаж и баланс
• Изправяне на джанти 
 
При използване на услугите от Центрове за Гуми „Диана“ от страна на „сините“ привърженици, те отново ще оказват своята помощ към клуба. „ПФК Левски“ ще получава 4% от крайната продажна цена на всяка сделка".

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.