Повече от 15 години по-късно вече бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов може да се завърне в родния си клуб. Според вестник "Меридиан Мач", нападателят може да премине в Левски, откъдето тръгна за големия футбол. 

Попето в момента е собственост на руския Ростов. Там обаче нещата не са добре от финансова гледна точка и медиите в страната тръбят, че голяма част от звездите, начело с наставника Валерий Карпин, ще си тръгнат, защото не са получавали заплати по три месеца. 

32-годишният нападател, който е използван като халф от Карпин, имаше предложение да се завърне на "Герена" и преди, но тогава предпочете да остане в Русия. Самият той неведнъж е обявявал, че иска да поиграе още няколко години в чужбина, преди да се завърне у нас. 

Ивелин Попов прекара пет години в школата на Левски, преди да си тръгне шумно в посока Фейенорд заедно с друг юноша на клуба - Иван Бандаловски. Впоследствие двамата заиграха в Литекс, а от Ловеч Попето замина за Турция, впоследствие и за Русия. 

В последните дни се появиха информации, че "сините" се интересуват и от друг национал, който изкара дълго време в Ловеч - Симеон Славчев. Той е резерва в азербайджанския Карабах и нищо чудно през зимата да потърси нов пристан в кариерата си.