От Левски информираха феновете си за предварителна продажба на билети за двубоя със Славия. Талоните, които са с цена 10 лева, ще могат да бъдат закупени само от притежатели на абонаментни карти. Те се пускат днес в 15.00 часа на касата на сектор А на ст. "Георги Аспарухов", а непродадените билети ще се продават свободно в неделя от 10.00 ч. 
 
Ето какво написаха в официалния сайт на "сините":
 
"Уважаеми привърженици,
 
желаещите да подкрепят любимия отбор в двубоя срещу Славия от 9-ия кръг на Първа лига в неделя, 18 октомври от 20:15 часа на стадион „Славия“, могат да си закупят билет срещу предоставяне на абонаментна карта за сезон 2020/2021 г. Талоните са на цена от 10 лева и се пускат в продажба в 15:00 часа днес, 16 октомври на касата на Сектор А на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“. В продажба се пускат 550 билета за Сектор В и 150 билета за Сектор Г на стадион „Славия“.
 
Непродадените билети ще бъдат пуснати в свободна продажба в неделя, 18 октомври от 10:00 часа отново на касата на Сектор А на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“. Съгласно решение на НС и УС на „ПФК Левски“ от 29.09.2020 г. билетите ще са персонализирани и ще се продават само срещу представяне на документ за самоличност.
 
Влизането на стадион „Славия“ ще става през вход Б и вход В срещу предоставяне на документ за самоличност и билет за срещата."