Отборът на Левски предприе страхотна инициатива. От „синия“ решиха да последват идеята на немския Борусия Мьонхенгладбах и феновете да поставят своя лик на трибуните.

lap.bg
20 снимки

За тази цел привържениците трябва да закупят билет, да изпратят своя любима левскарска снимка и по този начин, макар и виртуално, да заемат своето място на „Герена“ докато траят мачовете при закрити врата.   

Ето какво написаха "сините" на официалния си сайт:

Левскари,

Нашият общ дом – стадион „Георги Аспарухов“ все още не може да Ви приеме. Въпреки това, вярваме, че публиката на „Левски“ за пореден път ще демонстрира, че за нея няма граници и ще покаже как се обича един клуб. Безрезервно, всеотдайно... Винаги и навсякъде! Дори, когато не е на стадиона!

Вашата подкрепа е изключително важна за отбора при подновяването на Първа лига и затова Ви каним да присъствате, макар и виртуално на мача с „Лудогорец“ на 5 юни от 21:00 часа. Предлагаме Ви уникалната възможност да поставите своя лик на трибуните! Закупете билет, изпратете своя любима левскарска снимка и заемете своето място на „Герена“ докато траят мачовете на „закрити врата“ !

Пропуските са с цена от 30 лв. и се продават в официалния магазин на ПФК „Левски“ в сектор "A" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов", онлайн (ТУК), както и от партньорските каси на Еventim: бензиностанции OMV (без събота и неделя), Technopolis и Български пощи.

Изпращайте своите снимки на dpo@levski.bg, придружени с две имена и със снимка на билета с ясно четлив баркод, до 23:59 часа на 3 юни, сряда. Снимките трябва да са с висока резолюция - 120 dpi в мащаб 1:1. Изпращайте реални снимки. Такива, които бъдат сметнати за провокация, ще се отхвърлят.

Цената на редовния билет, без позициониране със снимка на трибуните е 10 лв. за всички сектори!

Обръщаме Ви внимание, че продажбата на билети за срещата с „Лудогорец“ продължава от бройката, която бе достигната, когато първенството бе спряно заради пандемията от COVID-19.

До 14 март продадените колекционерски талони бяха 10 898. Вярваме, че за пореден път публиката на „Левски“ ще запише рекорд като изпълни целия капацитет на стадион „Георги Аспарухов“. А защо не и да го надмине?

Талони се продават в официалния магазин на ПФК „Левски“ в сектор "A" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят пропуск от партньорските каси на Еventim - бензиностанции OMV (без събота и неделя), Technopolis и Български пощи.

За удобството на всички Вас напомняме, че може да се възползвате от закупуването на пропуска и онлайн (ТУК).

Един за всички, Всички за „Левски“!