Левски проведе първата си тренировка за годината. Старши треньорът на "сините" Петър Хубчев и щабът му изведоха групата за първото занимание пред погледа на над 200 верни привърженици. От основните футболисти отсъстваха Холмар Ейолфсон, който ще замина за лагер на националния тим на Исландия и Паулиньо и Франко Мазурек, които ще се присъединят два дни по-късно към отбора.

Първа тренировка на "Герена" проведоха и двете нови попълнения националите Симеон Славчев и Деян Лозев. Заниманието бе встъпително и футболистите не бяха максимално натоварени.

Първият етап от подготовката ще премине в Сандански. "Сините" ще пътуват до югозападния град на 13 януари и ще се подготвят там до 23 януари. Основната част от подготовката ще премине в турския курорт Анталия. От 27 януари до 7 февруари Левски ще бъде в южната ни съседка и там ще изиграе четири контроли.

lap.bg
24 снимки

ГРУПАТА НА ЛЕВСКИ:

Вратари: Милан Миятович, Николай Михайлов, Петър Иванов

Защитници: Нуно Рейш, Ивайло Найденов, Янис Каргас, Иван Горанов, Живко Миланов, 

Халфове и нападатели: Кали Тиам, Мартин Райнов, Деян Лозев, Симеон Славчев, Илия Юруков, Асен Чандъров, Здравко Димитров, Дени Алар, Найджъл Робърта, Станислав Иванов, Насиру Мохамед, Мартин Детелинов Петков, Станислав Костов, Филипе Нашименто