Левски подписа договор за една година с Матео Стаматов. Футболистът парафира днес своя контракт, след като премина и през традиционните медицински тестове. Матео Стаматов е роден на 22 март 1999 година.

levski.bg
15 снимки

Продукт на юношеската школа на испанския Еспаньол в началото на 2019 година подписва договор с българския Септември (София). Шест месеца по-късно се завръща в Испания – в третодивизионния Орта. Юношески национал на България до 17 и до 19 години.

99 снимки

ПФК Левски приветства с добре дошъл на „Герена“ Матео Стаматов и му пожелава много щастливи мигове със синята фланелка, пише сайтът на "сините".

Матео Стаматов даде първото си интервю като футболист на Левски. Той говори пред клубната телевизия, след като парафира със "сините". 


"Щастлив съм, че съм тук. Искам да помогна много на отбора. Много добри футболисти има в Левски. Помагат на новите играчи бързо да се адаптират. Така стана и с мен. Адаптирам се доста бързо. Познавах някои момчета от националния отбор. Вече общувам с всички. Най-вече с тези, които са ми набори. Не съм се замислял да се завърна в българския футбол.  Не се замислих, когато получих покана от Левски да тренирам". 

"Левски си е Левски, винаги ще се стремим да сме на първо място. Мисля, че ще се оправим и ще сме там, където клубът заслужава. Чувствам се доста добре. Очаквам да помогна на отбора да се върне там, където трябва. Само Левски!", завърши младокът.

evid]Kr09gcWtgSc[/evid]