Левски e набелязал доста любопитна опция за зимен трансфер, с който да подсили фланговете си в отбрана. Според вестник "Тема Спорт", тимът иска да привлече универсалния футболист на Арда Кърджали Деян Лозев. Той е бил одобрен от Петър Хубчев за трансфер на "Герена".

26-годишният Лозев може да играе като десен халф и десен бек. "Сините" ще се опитат да го вземат през зимната пауза. Ако се стигне до трансфер, той ще бъде алтернатива както на младока Станислав Иванов в по-предни позиции, така и на капитана Живко Миланов.

След последния есенен кръг ръководствата на двата клуба ще седнат на преговори. Възможно е "сините" да използват като разменна монета в сделката младежкия национал Ивайло Найденов, който има известен опит в Кърджали.

Лозев прави силна есен за Арда - в 17 мача има 1 гол и 5 асистенции. Фланговият играч бе повикан от Красимир Балъков в националния отбор за евроквалификациите с Англия (0:6) и Черна гора (0:0). Левски ще се опита да вземе и други българи от родното първенство. Сред набелязаните са Александър Василев от Берое и Кристиан Димитров от Ботев.