Левски пусна в предварителна продажба фланелката за сезон 2021/2022.

"Официалната фланелка на ПФК Левски за сезон 2021/2022, чийто дизайн бе избран от привържениците на тима, е вече налична за предварителна продажба. "Уникалният по рода си продукт е с бродирано "Л" на гърдите. От вътрешната страна, под яката, стои изписан надписът "Един за всички", а на гърба го допълва "Всички за Левски".

"Всеки желаещ ще има възможността да направи предварителна поръча на своята фланелка на адрес customtshirt.levski.bg. "В допълнение ще може да я персонализирате с име и номер по свое желание, като артикулът ще бъде в ръцете на своя притежател с началото на новата кампания за сезон 2021/22 и зареждането на съответните наличности.

"Не пропускайте шанса да сте сред първите притежатели на "синия" екип за новия сезон. Всяка регистрирана продажба ще окаже безценна морална и финансова подкрепа към любимия тим! "Един за всички! Всички за Левски!", пишат от клуба.
 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.