ПФК Левски пусна в свободна продажба билетите за предстоящия мач за Купа "Георги Соколов" срещу Академия Пандев от Република Северна Македония. Пропуските за двубоя, насрочен за събота от 18 часа на "Герена", са с цени между 10 и 35 лв за стандартните места в трите сектора и 100 лв за ВИП ложата.

"В събота, 25 юни, от 18:00 часа предстои един специален мач. Левски излиза срещу Академия Пандев в спор за Купа "Георги Соколов". Трофеят е посветен на 80-годишнината от рождението на една от емблемите на клуба - нападателят Георги Соколов. Трофей, който ще се превърне в традиция и ще се посвещава на редица "сини" легенди, оставили своя отпечатък в историята на клуба.

Да почетем Соколето и да подкрепим отбора на Станимир Стоилов преди началото на новия сезон!

От днес в продажба са билетите за двубоя за Купа "Георги Соколов", като за срещата няма да важат абонаментни карти! Пропуските се продават до изчерпване на количествата в официалния магазин на ПФК Левски, в мрежата на Eventim и онлайн.

В петък, 24 юни, билети ще се продават от 10:00 до 19:14 часа на касите пред Сектор "А" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов".

В събота, 25 юни, талони ще бъдат продавани от 10:00 часа до края на първото полувреме на касите пред Сектор "А" и от 15:00 часа до края на първото полувреме на касите на улица "Тодорини кукли" и на арката пред Сектор "А". Само Левски", пишат от клуба от клуба.