Собственикът на Левски - Наско Сираков, и изпълнителният директор на клуба - Павел Колев, представиха членските карти "Аз съм Левски". Кампанията ще стартира тази вечер в символичния за "сините" час - 19:14 часа. Феновете ще имат възможност да правят предварителни заявки, като първите карти ще бъдат готови в събота и ще могат да бъдат получени в магазина на Левски. 

"Това е първата стъпка към един много по-голям процес, който ще продължи поне няколко месеца. Той има за крайна цел да направи така че най-сетне да се сбъдне мечтата на всички привърженици на Левски, а именно във всеки момент да знаем колко точно са левскарите по целия свят. Не мога да Ви разкрия повече детайли за целия проект. Като част от членската кампания се разработва и нов сайт на Левски, чрез който ще получаваме обратна връзка от хората", заяви Колев. 

Членските карти се поделят на 6 категории, разделени в две по-големи. 

Масови: 
бронзова - 19,14 лв. 

Картата идва в специален подаръчен плик, поздравителна картичка и два уникални продукта от серията „Аз съм Левски“ (химикалка и магнит). Заедно с това картодържателят получава 10 % отстъпка за билети, 10% отстъпка за абонаментни карти и 10 % отстъпка за музея, заедно с ексклузивно съдържание за картодържатели.

сребърна - 72,00 лв. 

Картата идва в специален подаръчен плик, поздравителна картичка, продуктите от бронзовия пакет + още три уникални продукта от серията „Аз съм Левски“ (шише, калъф за документи и ключодържател). Заедно с това картодържателят получава 15 % отстъпка за билети, 15% отстъпка за абонаментни карти, 5% отстъпка за фен магазина, 25% отстъпка за музея и 5% отстъпка за храни и напитки на стадиона, заедно с ексклузивно съдържание за картодържатели, съответните ползи и сезонни намаления.

златна - 200 лв. 

Картата идва в специален подаръчен плик, поздравителна картичка, продуктите от сребърния пакет + още три уникални продукта от серията „Аз съм Левски“ (луксозен несесер, антис-трес топка и значка). Заедно с това картодържателят получава 25 % отстъпка за билети, 20% отстъпка за абонаментни карти, 10% отстъпка за фен магазина, 50% отстъпка за музея и 10% отстъпка за храни и напитки на стадиона, заедно с ексклузивно съдържание за картодържатели, съответните ползи и сезонни намаления.

семейна - 200 лв. 

Картата идва в специален подаръчен плик, поздравителна картичка и четири уникални продукта от серията „Аз съм Левски“, изработени специално за семейства. Сред тях са футболна топка, плюшено лъвче, пъзел със снимка на „Герена“ и стенен часовник. Заедно с това картата предоставя 25 % отстъпка за билети, 20% отстъпка за абонаментни карти, 10% отстъпка за фен магазина, 50% отстъпка за музея и 10% отстъпка за храни и напитки на стадиона. Към тях се включват индивидуална карта за всеки член на семейството, безплатен билет за домакински мач на член от семейството при предварителна заявка, едно безплатно посещение на музея, както и ексклузивно съдържание за картодържатели и съответните ползи и сезонни намаления.

Lap.bg
16 снимки

Луксозни: 
платинена - 1914 лева – максимум 200 карти.

Картата идва в специален подаръчен плик, поздравителна картичка и три специални продукта за притежателите на платинена членска карта. Сред тях са фланелка с автографи от футболистите индивидуализирана с име и номер по избор, луксозен плакет и луксозна раница. Заедно с това картата предоставя безплатни билети за домакинските мачове – достъп до VIP сектора за целия сезон, 20% отстъпка за фен магазина, автографи от целия отбор, неограничени безплатни билети за музея – за картодържатели и за техните приятели, безплатен кетъринг във VIP зоната, аниматор за деца по време на домакинските мачове.

Към тях се включват ексклузивно съдържание за картодържатели и съответните ползи и сезонни намаления.

диамантена - 10 хиляди лева – лимитирана серия от 20 карти

Картата идва в специален подаръчен плик, поздравителна картичка, продуктовата серия от платинения пакет и още пет специални продукта за притежателите на диамантена членска карта. Сред тях са химикалка „Parker” с гравирано име, топка на първия отбор с автографи, луксозен тефтер, луксозен плакет и луксозна запалка. Заедно с това картата предоставя всички ползи на платинения пакет, достъп до президентската ложа за целия сезон, индивидуална вечеря с ръководството на „ПФК Левски“, участие в една тренировка с отбора, 30% отстъпка за фен магазина, пътуване с отбора за един мач или лагер в чужбина и/или извън София, достъп до съблекалнята след един мач във всеки полусезон и една персонална историческа беседа в музея на „ПФК Левски“. Към всичко това се включва ексклузивно съдържание за картодържатели и съответните ползи и сезонни намаления.

Масовите карти ще бъдат произвеждани от клуба, като изпълнителният директор увери, че клубът по всяко време ще има готовност за тяхната изработка. Луксозните ще се правят по специална технология в печатница, което означава, че ще имат по-дълъг технологичен срок за изпълнение. 

Първата група карти притежават QR код, който ще съдържа уникалния идентификационен код на всеки привърженик на Левски. Това отваря възможност за по-лесна регистрация в новата платформа на Левски, както и за отстъпки в различни търговски вериги. Крайната цел е минимална сума от покупките да попада в касата на Левски. 

Всички карти включват услуги, свързани с кетъринга на стадион "Георги Аспарухов", музея на клуба, както и специален пакет придобивки, който зависи от категорията на картата. 

"Ще създадем книга на членовете на Левски и всеки притежател на такава карта ще бъде записван в нея. Това ще бъде част от историята на този клуб. За всеки привърженик на Левски ще бъде гордост да присъства в тази книга", заяви Колев. 

Нематериалните придобивки на членските карти са свързани основно с достъп до ексклузивно съдържание. Заедно със създаването на новия сайт, от Левски планират стартирането и на клубната телевизия. Част от съдържанието в нея ще бъде ексклузивно, т.е. достъпно само за абонати. Павел Колев увери, че ще има информационен бюлетин, който ще бъде изпращан на седмична база до всеки член. В услугата се включва и дигитално списание на Левски, което ще се прави на месечна база. Плюс за притежателите на членска карта е и приоритетното купуване на билети на специални каси, които ще работят само за притежатели на членски карти.