Левски отправи своите пожелания към временния изпълнителен директор на клуба Константин Баждеков, който навършва 66 години. Това е втори негов период при "сините", след като пое горещото място от Павел Колев.

"Настоящият изпълнителен директор на ПФК „Левски“ Константин Баждеков празнува днес своя 66-ти рожден ден. Роден на 24.07.1955 г. той е завършил висше икономическо образование в УНСС. От 1979 г. е работил в системата на СНС, РНС “Васил Левски”, като специалист и главен специалист по бюджет и финансиране на благоустройствените дейности и като заместник-председател на Общински съвет “Оборище”.

Член на УС на Фондация “Васил Левски”.

От 1999 г. до 2017 г. е изпълнителен директор на ПФК „Левски" АД и е част от най-големите успехи на клуба в съвременната му история. С единодушно решение на Управителния съвет на „ПФК Левски“ от 19 юли 2021 г. пък Константин Баждеков бе избран за изпълнителен директор на клуба до провеждането на Общо събрание на 31 август.

Ръководството, футболистите и служителите на ПФК „Левски“ честитят празника на Константин Баждеков и му пожелават здраве, дълголетие и бъдещи щастливи мигове със „синия” тим", написаха столичани на клубната си страница.