Левски ще подпище договор със Славиша Стоянович в петък. Според запознати двете страни нямат почти никакви разминавания, дори и финансови. Словенецът със сръбски корени ще даде окончателното си съгласие днес. 
 
Треньорът ще гледа от трибуните дербито с Лудогорец, а на пейката ще бъде триото - Живко Миланов, Димитър Телкийски и Тодор Симов.
Словенският специалист ще завари девет футболисти, които е тренирал. Това са Николай Михайлов, Паулиньо, Ивайло Найденов, Станислав Иванов, Илия Юруков, Деян Иванов, Илия Димитров, Мартин Петков и Марин Петков. Последните двама се появиха в първия отбор на „сините“ именно по негово желание. Освен това той настояваше и за привличането на Мартин Райнов, но този трансфер се осъществи едва, след като Стоянович си тръгна.
 
Славиша води Левски през есента на 2018 година, но по време на зимната подготовка през 2019-а бе заменен с Георги Дерменджиев.
 
Повод за това стана информация от Латвия, където медиите разкриха, че води преговори с федерацията за селекционер. Впоследствие той наистина застана начело на националния отбор на Прибалтийската република, а в началото на тази година бе освободен./Мач Телеграф