Левски е отхвърлил и предложение на Ню Йорк Сити за Хосе Кордоба, пише в днешния си брой вестник „Мач Телеграф“.

Янките са наддавали за него заедно с руския Сочи. „Сините“ обаче са били категорични, че ще задържат национала на Панама до лятото. Офертите са били сходни 1,6 млн. евро от янките, а тази от Русия бе афиширана за 1,7 млн. с опция да станат 2 млн. Самият Хосе се похвали, че го изкушават с 3 пъти по-висока заплата. На „Герена“ се надяват, че той ще приеме решението им без да се сърди.

ПФК Левски
10 снимки

Иначе Левски ще приключи подготовката си в Дубай без ново попълнение. Както е известно, към „сините“ трябваше да се присъедини Джавад ел Джемили. Крилото обаче така и не се появи в Емирствата, макар да се твърди, че всичко между него и Акритас е приключило. До този момент обаче тимът, който е воден от Бруно Акрапович, не е обявил официално раздялата си с него. Кипърците обаче бяха и заети с битката си за оцеляване в първенството.

„Сините“ пък са категорични, че няма смисъл Ел Демили да пътува до Дубай. Тимът ще остане там до 1 февруари, когато отново се прибира в София. Така той ще трябва да чака отбора у нас. Освен това в емирствата са и шефовете, които трябва да финализират преговорите с него. Начело с Иво Ивков, който бе забелязан край страничната линия по време на прекратената контрола с Джохор.

След този злополучен мач Станимир Стоилов обяви, че най-вероятно ще има и още един в ОАЕ. „Сините“ водят преговори за контрола на 31 декември. Тогава те трябваше да играят с Урал. Този двубой обаче пропадна заради решението им да се излизят срещу руски клубове, за което настояваха привържениците на тима. Левски се съобрази с тяхното мнение. Така пропаднаха още мачовете с Краснодар и Спартак М.

На родна земя „сините“ ще има проверка на 8 февруари срещу един от традиционните си съперници в паузите – Септември от София.