Ръководството на Левски използва официалния сайт на клуба, за да честити рождения ден на един от своите основни футболисти Паулиньо. Ето какво написаха от "Герена":

Днес бразилският халф на "Левски" Паулиньо празнува своя 27-ми рожден ден. Роден на 29 май, 1993 година, той стартира футболната си кариера в академията на гранда "Коринтианс".
 
Там прекарва цели 12 години и става част от първия тим.
 
През 2013 година прави своя официален дебют за тима под ръководството на наставника Тите. През тази кампания записва и 5 мача в тамошната Серия "А". На 19 май Паулиньо печели своята първа титла. През 2014 и 2015 година е отдаван три път под наем в бразилските "Америка де Натал", "Рио Кларо" и "Португеза".
 
През 2016 година за първи път заиграва за отбор извън Бразилия, преминавайки в украинския "Зоря" (Луганск), за който изиграва 40 мача, отбелязвайки и четири гола. Връх в неговата европейска кариера е участието му с тима от "Луганск" в групите на Лига Европа, където се изправя срещу отборите на "Фейенорд", "Фенербахче" и "Манчестър Юнайтед".
 
На 26 януари 2018 година Паулиньо преминава в "Левски".
 
На 7 март 2018 година Паулиньо отбелязва първия си гол за ''сините'' при победата с 3:2 като гост над "Черно море". До тук има 75 мача и 18 попадения за тима.
 
Ръководството, служителите и футболистите на ПФК "Левски" честитят празника на Паулиньо и му пожелават здраве, много успехи и бъдещи щастливи мигове със синята фланелка.