ПФК Левски обяви почти 175 000 лева приходи от продажба на 3203 фланелки от фенските колекции "Дарителите" и "Всички за Левски".

Ето какво написаха "сините" на официалната си страница:

"С гордост искаме да Ви съобщим, че фенските колекции "Дарителите" и "Всички за "Левски" отново счупиха рекордите в българския клубен футбол. След фурора около юбилейните фланелки за 100-годишнината на клуба артикулите от серията, пусната в продажба на 23 май 2020 година, регистрираха внушителните 3202 продадени фланелки.

В следствие на поредната впечатляваща активност на "сините" привърженици в клуба постъпиха 174240 лева с ДДС. Уникалната за българския пазар серия бе посветена на всички фенове, които ни подкрепиха в това трудно за клуба време.

ПФК Левски отново изказва своята благодарност на включилите се в кампанията "Дарителите" и неспиращите всекидневно да помагат на клуба. Уверени сме, че с общи усилия ще преминем през всички перипетии.
Един за всички, Всички за Левски".


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.