Трансферната сага около привличането около привличането на още един бек на „Герена“ продължава с пълна сила. От 2 години „сините“ търсят човека, който да се конкурира с Иван Горанов, но не могат да го открият.

Сега дори изискванията към кандидатите са доста завишени. Иска се те да могат да играят не само отляво , но и отдясно. Специалистите са категорични, че играч с подобен профил трудно може да бъде открит.  А малцината, които могат да се справят добре, струват много, ама наистина много пари.

Съществува обаче и друго мнение, а то е, че не си заслужава да пилееш пари за ляв бек, който не е от класата на Лусио Вагнер. А контролите на Левски от последните два лагера в Добринище показаха, че тези средства може и да се спестят. Кирил Киров и Александър Георгиев показаха, че в тях има хляб.

Вярно е, че Емирейтс и Пирин Разлог не бяха от доста от отборите от елита, но Киров и Георгиев показаха дори неща и по-добре е на „Герена“ да вложат пари в тях, а не в чужденец, който няма да бъде за бройка. Смята се също, че Георгиев дори минава за любимец на Петър Хубчев и помощниците му, които го приобщиха към първия си отбор с идването си. Сега остава само Хубчев и компания да развият двете момчета./ Меридиан Мач