Мнозина смятаха, че в Левски няма друга алтернатива освен Джоузеф Диксън, но се оказа, че такава наистина съществува. Наско Сираков е успял да се застрахова и е договорил спонсор.

Той обаче няма да може да осигури средствата, които са нужни, за да се изпълнят мечтите на привържениците за титли и купи. Според запознати, в този вариант ситуацията, която цареше на „Герена“ миналия сезон, няма да се промени с нищо, пише „Мач Телеграф“.

„Сините“ ще могат да издържат още един сезон в елита, но отново ще бъдат в ролята на тим, който ще вегетира там с надеждата да си осигури и допълнителни средства от продажбата на футболисти.

Не е ясно дали при тази ситуация Станимир Стоилов ще се заеме с отбора, или ще предпочете отново да стои отстрани и да чака оферти от чужбина.

Най-вероятно „сините“ ще бъдат водени от Живко Миланов и хората, които бяха до него след раздялата със Славиша Стоянович.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.