Ръководството на Левски умува как да се раздели с четири от новите си попълнения, които дойдоха на „Герена” през лятото. И четиримата не попадат в плановете на старши треньора Петър Хубчев, след като разочароваха с представянето си до този момент. Според информация на „Меридиан мач”, става дума за двамата играчи, които пристигнаха от Септември – Асен Чандъров и Здравко Димитров, както Дени Алар и Насиру Мохамед.

Бъдещето на Чандъров изглежда най-сигурно и той обезателно ще напусне „Георги Аспарухов” през зимата. В момента той се подвизава при „сините” под наем и се очаква да бъде отпратен по време на паузата в шампионата. Същата съдба очаква и Здравко Димитров.

Твърди се, че от щаба на Левски ще се опитат да върнат Дени Алар в Рапид Виена, откъдето нападателят дойде контузен. Роля за това може да изиграе желанието на футболиста, който също иска да си тръгне от България. Най-сложна е ситуацията с Насиру Мохамед, който има дългосрочен договор с клуба от „Герена”. Не е изключено от Левски да пратят футболиста си под наем в друг отбор до края на сезона.