Легендата на Левски Георги Иванов сподели, че бившият му отбор е щял да надмине Лудогорец, ако предишният собственик на клуба Васил Божков, беше останал. Спортният директор на Локомотив Пловдив коментира и големите разходи на "сините" за изминалата година, определяйки ги като неоправдани по отношение на селекцията.

„Ако Левски беше продължил при Божков, при когото се наляха пари...да, не уцелиха с футболисти, но ако бяха продължили така, щяха да надминат Лудогорец. В последните години Лудогорец изостава игрово", заяви той.

„Лудогорец е отбор извън българските стандарти. Парите не играят, но с тях купуваш качествени играчи", каза Иванов пред Канал 3.

Относно изхарчените 25 милиона лева за 12 месеца на "Георги Аспарухов", пловдивчанинът вметна следното:

„Като сравня тези пари с бюджета на Локомотив, това са много пари. Проблемът на Левски бе, че не намери правилните футболисти като качества. Ако взимаш 20 000 евро, трябва да си класен, а не такива, каквито виждаме в Левски. "Сините" нямат класа в играчите, ако ги имаха, щяха да продадат двама за 5 милиона и да се изплатят на останалите", завърши изказването си спортният директор на "смърфовете".