Отборът на Левски може да направи сериозна отстъпка, за да осъществи още един трансфер. „Сините“ вече се разделиха с двама от легионерите си – Стайн Спиерингс и Паулиньо, както и със Станислав Иванов, но от лятото на сергията са Найджъл Робърта и Насиру Мохамед. На „Герена“ обаче поставиха сериозна летва пред кандидатите за Робърта. Шефовете му определиха цена от 1 милиона евро.

Кандидатите за подписа му обаче явно не са очаровани от тази цена. Затова и до този момент няма развръзка в преговорите с Динамо Загреб и Партизан. Смята се, че двата отбора са най-близо до сделка с Левски.

36 снимки

От „Герена“ са готови да пуснат Найджъл под сериозен наем в Загреб или Белград, съобщава „Мач Телеграф“. Освен това „сините“ искат и клауза за откупуване през лятото на Робърта, ако се представи добре. Така от Левски ще имат възможност да се приближат до сумата, която търсят за нападателя. Той пък от своя страна ще може да вдигне цената си.

Това е възможно да стане най-вече в Динамо, който продължава участието си в Лига Европа и през пролетта. „Сините“ ще препитат двата отбора за тази възможност и се надяват, че този път ще намерят общ език с тях.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.