Отборът на Левски стартира днес кампания за абонаменти за пролетния полусезон. Това обявиха „сините“ на официалния си уебсайт.

 

Ето какво пише в изявлението на 26-кратните шампиони:

 

Левскари,

„ПФК Левски“ Ви представя абонаментната програма - „ПРОЛЕТ 2022! ВСИЧКИ ЗА ЛЕВСКИ“.

От днес, 24 януари стартира кампанията по продажба на абонаментни карти за пролетния полусезон 2021/2022 в официалния магазин на клуба на стадион „Виваком Арена - Георги Аспарухов“ и онлайн на fanshop.levski.bg.

„ПФК Левски“ дава възможност на привържениците, които не разполагат със сезонен билет да закупят такъв на преференциална цена:

Сектор А, блок 1914 – 165 лв.

Сектор А, блокове 1 и 2 - 150 лв.

Сектор А, блокове 3 и 4 – 135 лв.

Сектор А, блокове 5 и 6 – 112 лв.

Сектор А, VIP ложа – 435 лв.

Сектор В – 60 лв.

Сектор Б – 52 лв.

Продажбата на сезонни карти се извършва в магазина на клуба в Сектор „А“ на стадион „Виваком Арена - Георги Аспарухов“, всеки ден от 10:00 до 19:14 часа, както и онлайн на fanshop.levski.bg.

При закупуване на сезонна абонаментна карта е необходимо попълване на декларация за обработване на личните данни. Желаещите да закупят сезонна абонаментна карта могат да изтеглят декларацията от ТУК и да я предоставят при закупуването и или да я попълнят на място в официалния магазин на „ПФК Левски“.

Ако не предоставите съгласие да се обработват Вашите лични данни, „Професионален футболен клуб Левски“ АД ще бъде изправен пред невъзможност да Ви продаде сезонна абонаментна карта.

Вашата подкрепа е безценна за нас!

ВСИЧКИ ЗА ЛЕВСКИ!!!