Все по-голяма става вероятността Левски да е без Нуно Рейш срещу Витоша Бистрица. Двубоят с "тигрите" е в събота, 17 август, от 20:00 часа, съобщава вестник "Тема Спорт".

Португалецът се контузи по време на загрявката на домакинството на Берое, което бе загубено с 1:3 на "Герена". Той все пак остана на игрището до почивката, когато резултатът бе 0:1. Ако Рейш не играе, то на терена се очаква да е юношата Деян Иванов. 

На линия за срещата с бистричани ще бъде гръцкият защитник Янис Каргас, който не игра срещу старозагорци. Той бе повален от вирус. Контузии продължават да лекуват Хали Тиам и Станислав Костов.

В сряда се появиха информациии, че до края на седмицата Левски ще подпише с две попълнения, но от клуба заявиха, че все още са далеч от финализирането на трансфери. Треньорът Петър Хубчев иска още трима нови - бек, централен защитник, както и халф, който да замести продадения Давиде Мариани.

От "Герена" не крият, че имат интерес към двама национали от Ботев - бранителя Кристиан Димитров и полузащитника Тодор Неделев. Развитие по тяхно преминаване при "сините" засега няма. Не е изключено при добра оферта нападателят Станислав Костов да бъде продаден.