Временният треньор на Левски Елин Топузаков потвърди, че Цунами и Ивелин Попов няма да пътуват с отбора за гостуването на Лудогорец. Причината е, че и двамата са с по осем жълти картона и рискуват наказание от два мача при още едно официално предупреждение. Двубоят от 34-ия кръг на efbet Лига е в събота от 20:30 часа. 

Ако Попов и Цунами получат жълт картон, това означава, че ще пропуснат дербито с ЦСКА и евентуален бараж за ЛК. Именно поради тази причина Топузаков е придприел стратегически ход. На "Герена" обаче се надяват да се преборят за третото място, което ще ги класира директно в Европа.

start-photo.bg
5 снимки

„Всички налични футболисти, които са във форма и нямат проблеми с контузии, ще пътуват за Разград. Единственото, което съм преценил, че е добре за клуба е Цунами и Ивелин Попов да не пътуват, защото са с по осем картона, тях просто не мога да ги рискувам. Това са единствените, които няма да пътуват. Накрая на сезона знаем, че футболистите натрупват умора. Всички тренировки бяха открити през седмицата, имаме двама или трима с болежки, които изпуснаха част от тренировъчния процес. Разчитам на всички футболисти“, допълни Топчо.