Офанзивният халф на Левски - Филип Кръстев, беше избран за Играч №1 срещу Славия. Юношата на "белите" призна, че Славия остава неговият дом и обича отбора, но феновете на домакините го засипаха с псувни по време на интервюто. Причината за това беше радостта на Кръстев след отбелязания от него гол на стадион "Александър Шаламанов".

Антон Узунов
44 снимки

„Съжалявам, че се израдвах. Целият мач беше много нервен и се получи емоционален мач. Успяхме да вкараме в последните минути. Разбира се, че беше по-различна тази среща. Обичам Славия, в моето сърце е този клуб и ще бъде мой дом. Тези хора, които ме обиждат по трибуните, не са Славия. Легенди са Шаламанов. Славия не са тези хора, а тези, които работят в клуба. Винаги ще бъда славист и е обичам този клуб. Всеки, който е тук и работи за клуба, ме обичат, както и аз тях.

Беше тежък мач и Славия ни затрудни. Ние не бяхме на нашето най-добро ниво. Мисля, че има развитие и се говори по въпроса дали ще остана в Левски. За мен ще е добре да остана, тъй като тук може да се развивам. Нищо не е сигурно засега“, заключи Кръстев.