Станислав Костов очаква да бъде готов за пълно натоварване в тренировките на Левски след седмица. Голмайсторът от миналата година бе опериран в началото на есента и не бе важна част от отбора на "сините", който в момента заема второ място в класирането на efbet Лига.

"Чувствам се страхотно. Липсваше ми да съм на стадиона и да тренирам. Сега съм щастлив и се надявам в най-скоро време да бъда готов на 100 процента, ако може и да помогна на отбора", започна той. 

"Надявам се всичко да е минало окей с операцията. Остава ми още мъничко и мисля, че всичко е наред. Вече съм към последните стъпки, здрав съм и остава само малко възстановяване, за да бъда на 100 процента готов да бъда с първия отбор. По принцип обаче вече е краят на сезона и е по-трудно да влезеш в тренировъчния режим, но аз го правя. Може би след седмица ще бъда готов за всички натоварвания".

"За първи път се оперирам, до момента не съм имал тежка контузия. Така се е случило, гледам напред и всичко ще бъде наред". 

"Винаги съм до отбора, аз съм част от него. Колективът е страхотен, в съблекалнята има шеги, но когато трябва да се работи, се работи. Остават още няколко мача и трябва да ги спечелим всичките", каза той.