Словесните атаки между изпълнителния директор на Левски - Павел Колев, както и агентът Николай Жейнов продължават с пълна пара. Шефът на "Герена" публикува пост в социалните мрежи и написа коментар по темата за намаляване на заплатите на футболистите в Европа, както и у нас. " „Коментарите, при това от хора, които имат претенции да си изкарват хляба от футбола, в стил „Не знам как е, ама не е така“, ме карат да продължа с образователната поредица“, написа Колев, а това провокира импресариото да му отговори гневно часове по-късно.

„Изобщо не съм имал предвид теб в написаното, по простата причина, че с теб съм си говорил директно досега. Нека е различно, няма проблем. Аз дори не знаех, че си коментирал нещо, сега видях. Всеки факт, написан от мен сега и по-рано, е верен. Готов съм да ги защитавам по всяко време. Не така стоят нещата при теб, ако правилно са те цитирали, разбира се.

26 снимки

Що се отнася до “Левски”, при нас никога не е ставало дума за едностранно намаляване на заплатите от страна на клуба. Няма законово основание за това. Както няма и възможност за индивидуални застраховки срещу форсмажор и тежки контузии в България. Трябва да се правят в чужбина и не можем да си го позволим. Както и още 600 професионални клуба в Европа. Не че от ФИФА и ECA са ме питали за това…

Аз мога да дискутирам с всеки, стига да е готов и да има желание. И не виждам нищо срамно да си на заплата, между другото. Така са още поне милион и половина българи. Дано да сме здрави и да може да си я получаваме… В крайна сметка спорът приключва с призив от страна на Павел Колев: „Предлагам да спрем тази дискусия тук, не виждам полза от нея. Ще я продължим по същество на друго място“.

С това се съгласи и Николай Жейнов.