Изпълнителният директор на Левски Павел Колев сподели, че не смята, че има поводи за притеснения за бъдещето на клуба. Колев даде кратко изявление след края на голямата среща между феновете на Левски и благодетеля Васил Божков. 

„Аз не съм тук да коментирам какво се е случило в залата, Идеята беше да се запознаят фенове с перспективите за развитието на клуба. Събрахме се, за да изкажат своето мнение по въпроса. Предполагам, че най-съществените неща ще се дискутират на срещата между феновете и Бойко Борисов. Беше поискано да информирам тръст „Синя България“ относно финансовото състояние не Левски. Те ще бъдат медиатор, за да може всички фенове да знаят какво е състоянието на клуба в момента“, започна Колев.

„Към днешна дата Левски има нужда от санитарен минимум от милион и половина на месец. Това е, ако не се покрива всички задължения на клуба, както и харчове по селекция и инвестиции в клуба като цяло. В краткосрочен план нямам притеснения за бъдещето на Левски. В момента работим по стратегията, която сме начертали. Ако има промени ще трябва да изградим и нов план. За момента няма поводи за притеснение".

„Аз мисля, че левскарската общност е разединена на някои теми, но когато става дума за добруването на клуба, там няма никакви противоречия. Всички се вълнуват за състоянието на Левски и всички са единодушни в позицията си по тази тема“.

„Част от стратегията за развитието на Левски включва построяването на нов стадион. Клуб, който иска да се развива, няма как да не разполага с модерен стадион, който да му носи приходи и да е максимално удобен за феновете, Липсата на модерни стадиона в България е голям минус за българските клубове в европейски план. Преговорите за момента са замразени поради неяснотата“.

„Не мисля, че ще се отрази на футболистите. Това са професионалисти. Те са запознати, но ние сме ги информирали, че нямат от какво да се притесняват. Най-важното е да са готови за първия двубой от втората фаза на сезона. Селекцията приключи и оттук нататък се концентрираме върху делата на терена“, завърши изпълнителният директор на Левски.