Изпълнителният директор на Левски Павел Колев отрече да има промяна във финансовото състояние на клуба към днешна дата, въпреки очакваното започване на работата по екипите за сезон 2021/2022-а с комапнията за екипировка Joma. 

Антон Узунов
64 снимки

Колев не пожела да навлиза в детайли и за трансферната политика на Левски оттук насетне, заявявайки, че е възможно да има както изходящи, така и входящи трансфери на "Герена". 

„Joma България реагира невероятно бързо с оглед на ситуацията в клуба. Няма как да не им благодаря, че вече разполагаме с цялата необходима екипировка. Всичко се случи в много кратки срокове и се надявам, че привържениците ще останат доволни от цената и качеството на екипите.  Договорът с Joma е за 3 години и е важно да се отбележи, че нашата уговорка с фирмата е да започнем още от утре изработването на екипировката за следващия сезон. Участие в тази инициатива ще имат и привържениците, както е по целия свят практиката“, започна Колев. 

„Спокойствие в клуба винаги трябва да има, с паника не става. Това не е индикация за нормализиране на нещата обаче, опитваме да работим професионално, започвайки с подготовката на екипите отсега. Изработването на екипите в рамките на 3 седмици не е професионално и повишава рисковете от грешки". 

Антон Узунов
19 снимки

„Във финансовото положение на клуба няма промяна към днешна дата. Няма да обявя цена на екипа, това ще е изненада за привържениците. Мога обаче да споделя, че цената е по-ниска в сравнение с миналогодишния екип“.

„Възможно е да има и продажби и входящи трансфери. Засега обаче няма сигурни неща. Запитване до УЕФА не трябва да правим, имаме срок до 12-ти август, за да качим определени документи, свързани с финансовия феърплей“, завърши Колев. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.