Капитанът на Левски Живко Миланов отвърна на наставника на Берое Димитър Димитров, който изрази сериозни претенции към рефера Петър Костадинов за мача между двата тима в Стара Загора. Бранителят ги определи като "несериозни" и на свой ред се изказа негативно за арбитъра. 

"Несериозни са претенциите на Берое за съдията. Реферът го беше страх - всяко докосване фаул. От 90 минути играеш 45, как футболът да върви нагоре. Несериозно е да се скача за всяко пипане. Затова ги е страх тея съдии", сподели Миланов и анализира двубоя, като според него полученият равен резултат е справедлив.

"За мен мачът беше равностоен. Така трябваше да си завърши. През първото полувреме Берое имаше леко превес, а през второто - ние. Повече мач на битка беше. Имаше вятър, който попречи и на двата тима. Берое е добър отбор и срещу него трябва да си агресивен, за да имаш шанс", заяви ветеранът и коментира битките на тима на два фронта.

"Всеки може да загуби точки, така че и Купата, и шампионатът е важен. Трябва да спечелим срещу Черно море. Камбуров има шанс срещу нас. Разиграха бързо, хванаха ни разредени и ни вкараха", завърши Живко Миланов.