На официалния сайт на Левски "сините" съобщиха, че кампанията "Аз съм Левски" започва обиколките из страната. Първите три града са Троян, Плевен и Червен бряг, а феновете могат да се видят лично и със собственика на клуба Наско Сираков.

Ето какво публикуваха "сините" на официалния си сайт:

Левскари, с удоволствие Ви съобщаваме, че кампанията „Аз съм „Левски“ започва своите обиколки из страната.  

Те стартират с три локации, на които „сините“ привърженици ще имат възможността да се срещнат със собственика на клуба Наско Сираков.

Във вторник, 20.10., мобилният магазин ще посети град Троян, като феншопът ще е разположен в градинката пред културно-информационния център от 10:00 до 13:00 часа.

От него всеки желаещ ще може да се сдобие с членска карта по избор (може да се запознаете с тях ТУК!) и различни артикули на любимия тим.

Отново във вторник, 20.10, от 15:00 до 19:00 часа мобилният магазин ще посети град Плевен. Феншопът ще бъде разположен до спортно-информационния център – срещу „Central Mall“.

В сряда, 21.10, когато „сините“ гостуват на местния „Партизан“ за Купата на България, мобилният ни магазин ще е в град Червен Бряг. Феншопът ще бъде разположен между 10:00 и 12:00 часа пред читалище „Никола Вапцаров“, а от 12:00 ч. до края на двубоя ще е на разположение пред Градския стадион.

Очакваме Ви,

Само Левски