Нападателят на Берое Мартин Камбуров спечели Вашия вот за Играч на мача и сподели мнението си от равенството с Левски в двубоя от 18-и кръг на efbet Лига. 

"Със сигурност сме разочаровани, защото поведохме в резултата. Нашите положения бяха по-чисти от тези на Левски", заяви Камбуров. 

"След толкова мачове и голове срещу Левски, нормално е да има повече внимание към мен. Аз виждам самото отношение към мен, при статични положения гледат двама-трима да са около мен, но това е най-нормалното нещо."

"Нормално е Левски да се опита да обърне мача, но така беше по-добре за нас, защото така имаме повече положения. Просто ни липсват последните е два-три паса и може би щяхме да имаме повече положения за гол", коментира Камбуров.

"С оглед на днешните резултати, напрежението наистина е върху нас. Но това е футболът, никой не знае какво ще стане. Ние ще се борим за първата шестица, но ако не стане, животът няма да свърши. Няма отказване, особено в спорта трябва да се бориш до последния шанс."

"Мачът във вторник е изключително важен, трябва на всяка цена да победим ЦСКА 1948. Задължени сме да победим, защото ще ни даде голяма надежда за пролетта", заяви Камбуров