Отборът на Левски официално представи нов играч. "Сините" привлякоха френския защитник Тома Даске, който подписа договор за две години. По този начин Даске става и първото чуждестранно ново попълнение в клуба. 

До този момент на "Герена" пристигнаха защитниците Живко Атанасов и Орлин Старокин. 

Официален сайт на Левски - levski.bg
11 снимки

Ето какво написаха "сините" на официалния си сайт:

ПФК „Левски“ подписа договор за две години със защитника Тома Даске. Французинът парафира днес своя контракт, след като премина и през традиционните медицински тестове. Тома Даске е роден на 3 юни 1994 година в Аржентенюи (Франция).

Подписва първия си професионален договор с „Троа“, чийто юноша е през 2012 година. До 2016 година играе за втория тим на клуба, като записва 69 мача. Във визитката си има и 5 срещи за представителния отбор на клуба. От 2016 година е Даске се състезава за друг френски тим – „Льо Ман“ с екипа, на който има 64 мача и 1 гол. ПФК „Левски“ приветства с добре дошъл на „Герена“ Тома Даске и му пожелава много щастливи мигове със синята фланелка.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.