От Левски обявиха, че днес е взето решение за членове на Управителния съвет да бъдат утвърдени Ивайло Цветков, Илия Христов, Минко Герджиков, Константин Баждеков и Павел Колев. В четвъртък членовете на НС и УС ще се срещнат с представители на организираните фенове.

bgnes
27 снимки

"На свое заседание на 29.07.2020, сряда, Надзорният съвет на ПФК Левски утвърди за членове на Управителния съвет Ивайло Цветков, Илия Христов, Минко Герджиков, Константин Баждеков и Павел Колев. На продължило три часа и половина изслушване на членовете на УС пред Надзорния съвет бяха разпределени ресорите, както и бяха обсъдени конкретните ангажименти на всеки от оперативното клубно ръководство и формите на отчетност пред Надзорния съвет.

Членовете на НС и УС на ПФК Левски ще се срещнат с представители на организираните привърженици на стадион „Георги Аспарухов“ в четвъртък, 30 юли, от 17:00 часа", информираха "сините".


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.