Изпълнителният директор на Левски - Иво Ивков, посвети победата над ЦСКА на една от "сините" легенди - покойния Павел Панов. Той беше категоричен, че Левски е надиграл категорично съперника си.
 
"Абсолютно заслужено, вие какво ще кажете? За мен е заслужено. Взехме страхотно важен мач, благодаря на левскарската общност, показаха отново много. Тези победи трябва да се превръщат в навик за нас. Взехме мача според мен с излишни затруднения, можеше да го решим по-рано.
 
Искам да посветя тази победа на Павел Панов, който  преди няколко дни трябваше да празнува рожден ден. За съжаление той не е между живите, но този успех е за него.
 
Всичко неименуемо помага, ние започнахме да растем финансово и преди да дойдат победите, благодарение на нашата велика общност. Истинското начало беше февруари месец. Левски като цяло върви по един правилен и добър път и хората го усещат. Те виждат какво се случва. Нищо толкова не се е случило, просто работим и се отдаваме за Левски.
 
Преди близо 3 месеца имахме редовна пресконференция и казахме, че това е процес, той към момента продължава. Надявам се да продължи не много дълго”, заяви Ивков.