Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков говори пред медиите след края на празненствата по случай 108-ата годишнина на „сините“, кулминацията на която бе мача между сегашния състав на Левски и този от първия период на Станимир Стоилов начело на отбора.  

„Особен ден беше, но напоследък доста дни са такива. Това е най-хубавият български празник за мен, като той съвпада с левскарския празник. Постарахме се да зарадваме хората и мисля, че успяхме“, каза доволния Ивков.

Антон Узунов
54 снимки

Той коментира и какво чака Левски оттук нататък: „Да, сега е време да задържим нивото. Това ще стане с пределна мобилизация на треньори и състезатели. Времето за празници свърши, насладихме им се. Господ даде да има възможност за това – и Купата и всичко. Положението на клуба все още не е такова, че да можем да се отпуснем за по-дълго и да мислим по-спокойно“.

„Искам да видя такъв Левски, какъвто през втория полусезон. Очакваме 2-3 нови попълнения, но нямаме яснота кои ще са. Има играчи с изтичаще договори“, допълни Иво Ивков.