Офанзивният халф на Левски – Ивелин Попов, сподели след победата с 2:1 над Черно море, че му се вижда несериозно да се говори, че целта на „сините“ е трето-четвърто място. Попов обаче заяви, че никой в тима не се е отказал от това да се избегне баража за Европа.

"Съдията не повлия. Ако гледаме реално на мача - в началните минути бяхме отпуснати, после бързо върнахме гола. Имахме още няколко ситуации, но не се получи. Беше интересен за гледане мачът, така предполагам. Имаше едни 20 минути, в които Черно море ни превъзхождаше. Радвам се, че победихме. Дали е късмет, дали е съдбата, не мога да кажа", каза Попов.

"Има още два мача. Остават ни още два мача. Ще направим всичко възможно, за да избегнем баража. Несериозно е да говорим, че Левски е на четвърто или трето място. Левски винаги трябва да се бори за челните места. В Левски никога не е спокойно", добави още играчът на "сините".

„Още няма нищо официално. В Левски никога не е спокойно, винаги има писаници – къде вярни, къде невярни. В Левски винаги е така. Оценявам шансовете за Европа напълно възможни. Елин Топузаков и щаба му откакто застъпиха, се справят нелошо. Ръководството преценява“.