Атакуващият футболист на Левски – Ивелин Попов, призна, че е сгрешил при радостта си при втория гол срещу Локомотив Пловдив. След като отбеляза във вратата на домакините, звездата на Левски се опита да подразни и провокира привържениците на домакините.

„Искам да обясня реакцията си след гола. Не беше от най-спортсменските. Преди да отбележа гола имаше някакви дрязки и просто така реагирах. Нищо лично към никого. Нищо умишлено не е имало към тях”, сподели Ивелин Попов, който бе избран за Играч на мача на „Лаута”.

"Всеки един неуспех на Левски – загуба, равен, ги приемам твърде лично, защото роден съм в България, семейството ми е родено в България, от Левски са всички и понякога ми се иска много повече да побеждаваме и всеки един успех ми тежи доста много и е изкован с много труд", продължи той.

„Приятно е да извеждаш колегите, да отбележиш гол, но специалистите трябва да отбелязват и колко работа се върши отборно и в защита. Пропуските, ако мислите, че не ми тежат, то на мен ми тежат най-много. Това е животът, това е спортът. 12 години съм бил в чужбина, бил съм в много трудни ситуации, и винаги съм се изправял. Всеки може да падне, важното е да се изправиш”, допълни още Попов.