Lap.bg
38 снимки

Наставникът на Черно море Илиан Илиев коментира тежката загуба от Левски с 3:0, като заяви, че неговият отбор трябва да се стресне от резултатите, които напоследък постига.

„Резултатите са разочароващи, подарихме им първия гол, който бе абсурден, но е част от играта. Говорили сме и друг път, че се допускат голове като гости на грандовете. Трябва да продължим да играем компактно, независимо в коя част на терена, и да не допускаме да вкарат два гола на контраатака.”

„Нямахме и късмет ситуациите ни да влязат, за да стане по-тежка задачата им. Не мисля, че представянето ни е чак трагично. Но трябва да се постреснем от това, че в последните пет мача не играем добре.”  

„Направихме доста промени в защитата. Начинът, по който може да се излезе от тази ситуация, е да не допускаме такива елементарни неща и да имаме повече късмет пред гола.”

„Аз съм сложен тук, за да взимам решения. Може и да съм сбъркал с промените. Грешката при първия гол бе грешка на комуникацията, но е част от играта. Нямахме проблеми в защита, напротив, ние създавахме опасности.”

„Футболистите не са виновни, не искам да обвинявам никого, но не трябва да играем по толкова глупав начин. Допуснал си гол – втори и трети гол е абсурдно да ги допуснем по този начин.”

„Със сигурност за всеки един треньор е тежко, когато излязат шестима титуляри. Ние трябваше да реагираме бързо. В началото заради еуфорията играехме не лош футбол и победихме, след това ентусиазма секна и сега сме в един вакуум, който ни дръпна назад. В завършващата фаза ни липсва опит и самочувствие.”

„При 3:0 второто полувреме имахме две чисти ситуации, които можехме да отбележим. Не е лесно, защото те са успокоени, със самочувствие и имат резултат. Но единственото, което можем да променим, е следващия мач да излезем по-концентрирани. Няма да е лесен мач, но трябва да можем да вземем тази ситуация.”