Наставникът на Левски Петър Хубчев коментира мача с Лудогорец. Той разкри, че според него причините за поражението с 0:2 се крият най-вече в голямото напрежение, с което играчите са излезли на терена в Разград. 

"Как да ви кажа защо загубихме. Най-общо, ако трябва да кажа няколко изречения, с прекалено голямо притеснение влязохме. Не си отиграхме положенията в началото, имам обяснение, но не искам да коментирам защо беше така. След почивката положихме максимални усилия до втория гол да се върнем в мача." 

"Психически и като воля второто полувреме показахме по-голям хъс. Видях всичко, коментирал съм го с отбора, но сега не искам да навлизам в детайли. Имахме достатъчно моменти да вкараме гол, но трябва да го вкарваме. Само на положения, ако караме, никого не го интересува", заяви Хубчев пред DIEMA SPORT и продължи с анализа на причините за загубата. 

"Накрая искахме да победим, не се получи днес. Не е важно в началото какво е било. Много неща попречиха за победата, бъдете сигурни, че съм ги видял и съм ги казал на момчетата. Не е само причината в завършващия удар", сподели още специалистът и не пожела да коментира причината за рокадата в средата на защитата, където Нуно Рейш замени Янис Каргас. 

"Наши вътрешни неща са смяната на Рейш с Каргас. Така сме решили, това сме преследвали, това са вътрешни решения", заяви още специалистът и открехна леко вратата какво предстои на отбора в предстоящата пауза за националните отбори. 

"Казах вече колко е голяма разликата с Лудогорец, не искам да я коментирам. Паузата е добър момент за нас да подобрим някои неща физически и игрово, но не бих казал, че фонът е днешният мач. Не искайте да ви кажа върху какво ще работим по време на паузата", завърши Хубчев.