Наставникът на Левски Петър Хубчев призна, че тимът му е допуснал елементарни грешки при тежката загуба с 1:3 от Берое на стадион „Георги Аспарухов”.

„Не знам колко ще е трезва оценката веднага след мача, когато все още има емоции. Видях ти уникални наши грешки, след които дойдоха три гола в нашата врата. Уникални грешки, наши грешки. Топката е в нас и бъркаме”, сподели той.

Берое посрами Левски на "Герена"

„Две от грешките са на съвсем младо момче, момче от школата. Какво да направим? Да го изхвърли от отбора? Това са елементарни грешки. Може би грешки на растежа, ако искаме да разчитаме на такива хора, трябва да отстраняваме такива грешки и да ги намаляваме. Ако тръгна да обяснявам състоянието на шест-седем играчи, ще излезе, че се оправдавам. Нуно Рейш започна мача с контузия. Имаше проблем на загряваката. В момента нямаме човек, който може да го замести пълноценно”, продължи наставникът на „сините.

„Бъдещето на Нашименто в Левски зависи изцяло от него. Ние с екипа го върнахме в отбора, защото той все още получава заплата. Той бе един от тези, които сбъркаха. Ще бъда доволен, ако вземем поне двама или трима човека в дефанзивен план или такива в средата на терена след напускането на Мариани.”

„Въобще не се занимавам с резултатите на другите отбори. Интересува ме единствено работата ми в Левски. Не реагирам на освиркванията на феновете. Не реагирам и на ръкоплясканията. Това е нещо нормално във футбола. Тези неща не ме интересуват. Интересуваме само отбора и поставените ми задачи”, завърши Хубчев.