Треньорът на Левски Петър Хубчев остана много доволен от професионалното отношение на неговия отбор към дербито със Славия от 10-тия кръг на efbet Лига, спечелено от "сините" с 2:0. Специалистът беше лаконичен в коментарите си за очакванията към отбора си за сезона, но подчерта значенитео на двубоя за Купата на България през седмицата. 

„Труден двубой беше, но ние не сме и очаквали лесен. Търпението и професионалното отношение ни доведе до победата. Тактически изиграхме мача много правилно, не се подведохме по други неща, освен футболните“, заяви той.

„Вкарах Нашименто с идеята да спечелим мача. Няма значение кой вкарва головете. Опитвам се да изградя отбор, който да може да се справя във всяка ситуация и в който всеки играч може да се изяви в решителни момент.

„До голяма степен 11-ката е продиктувана от контузии. Лично предпочитам да имаме по-голяма избор и възможност за ротации“.

„Левски не готов за първото място. Не искам обаче да коментирам какво не ни достига. Не обичам да гледам напред във времето. Гледам следващия мач, който е изключително важен за нас“.

„Не чета коментарите на колегите. В момента не искам да кажа нищо за Ботев Враца, но по принцип всеки отбор си има своите характеристики и силни страни“, завърши треньорът на Левски.